Ribolov

RIBARENJE / FISHING
Posebno smo ponosni na program ribarenja kojeg je pripremio naš djelatnik Ervin, skiper i kapetan broda M/B Ivan. Ervinova ljubav i opčinjenost morem i ribolovom od malih nogu te vrhunski ulovi i rezultati ne mogu vas ostaviti ravnodušnim. Kada bi vam rekli da je Ervin inače po struci i kuhar te da vam može ulovljenu ribu pripremiti za prste polizati, reći ćete da pretjerujemo, ali pogledajte našu fotogaleriju jer fotografije govore više od riječi. 

Ako želite izvući maksimum iz svog zasluženog godišnjeg odmora i doživjeti istinski užitak na moru mi Vam nudimo idealno rješenje - ribolovni izlet!

Kako je sam ribolov na Jadranu i našem otoku način života s kojim nas tradicijski spaja povijest te užitak koji je do nedavno bio rezerviran samo za odabrane, mi želimo taj posebni doživljaj prenesti i na Vas! Svakoga jutra možemo vidjeti radoznale mještane i goste kako na rivi čekaju povratak ranojutarnjih ribolovaca i pitaju se da li će i danas doći sa punim mrižama i parangalima. Marljivi ribari usred napornog rada jednostavno nisu u mogućnosti prenjeti samu čar ribarenja znatiželjnima. Zato Vam mi želimo što realnije prenjeti tu neobjašnjivu čaroliju povezivanja čovjeka i mora!

Naravno, moguće je kreirati ribolovni izlet prema vašoj želji i prijedlozima, a uz našu konzultacije i dogovor najzahtjevnijih pojedinosti.

Estee d.o.o. je u obiteljskom vlasništvu čiji je član ujedno i kapetan broda Ivan, a s pedigreom vrhunskog ribolovca čime jamčimo gotovo sigurne ulove s nezaboravnim doživljajem uz mnoštvo netaknutih ribolovnih pozicija!
Sjeverni dio kvarnerskog zaljeva izrazito je bogat ribom tako da se mogućnost iznajmljivanja broda Ivan za ribarenje odnosi odnosi na lov liganja, oslića, orada, brancina, palamida, gofova pa sve do krupnih riba kao što su tune,igluni I iglani. Pozivamo Vas da pogledate i neke od najatraktivnijih ulova koji spadaju u sam svjetski vrh kapitalnih riba kao što su goleme blefinn tune te sabljarke.

Pripremili smo ribolovne izlete brodom za koje smo uvjereni da će zainteresirati početnika ribolovca kao i najokorlije ribolovce.
Naša preporuka :


Small game fishing:          lov liganja , orada i zubataca
midlle game fishing:          lov palamida i rumbaca
big game fishing (BGF):   lov tuna i sabljarki
light fishing:                      lov parangalima

Imamo u ponudi sve vrste dozvola za rekreacijski ribolov na moru:

1 dan     =   60,00 kn
3 dana   = 150,00 kn
7 dana   = 300,00 kn
30 dana = 700,00 kn

Dozvole za lov tune, igluna i iglana (big game fishing BGF):

1 dan = 120,00 kn
3 dana = 300,00 kn
7 dana = 600,00 kn


Ješka kao i sve vrste mamaca osigurane su te uključene u ponudu.
Potencijalni ulov moguće je i pripremiti na jedan od tradicionalnih otočkih načina te time zaokružiti cijeli ribolovni doživljaj (uz predhodnu najavu).

Poseban popust može se ostvariti uz kombinaciju:  ribolov + iznajmljivanje apartmana u nekim od naših brojnih kuća.

Na raspolaganju će Vam biti vrhunski ribolovni pribor, od same udice do brutalnih 130 libarskih tiagrinih multiplikatora.


U očekivanju vaših upita Estee.hr fishing team Vam stoji na raspolaganju te se nadamo da se nećete ustručavati postavljati pitanja jer se veselimo odgovorima i  pojašnjenjima.